Ощадбанк продовжив термін дії всіх карток до кінця березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк продовжив термін дії всіх карток до кінця березня

Фінтех і Картки
412
Ощадбанк продовжив термін дії всіх карток до кінця березня
Ощадбанк продовжив термін дії всіх карток до кінця березня
Ощадбанк продовжив термін дії своїх платіжних карток до 31 березня 2024 року.
Про це повідомляє пресслужба банку.
«У зв’язку з воєнним станом Ощадбанк для зручності клієнтів продовжив термін дії всіх платіжних карток, у тому числі для внутрішньо переміщених осіб, до 31 березня 2024 року», — сказано в повідомленні.
Продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчується починаючи з лютого 2022 року.
«Якщо нову картку вже перевипущено, будь ласка, зверніться до відділення Ощадбанку для її отримання у зручний для вас час», — наголосили у фінустанові.
У разі закінчення терміну дії такі картки продовжать повноцінно працювати: ними можна розраховуватись у торговельно-сервісній мережі, знімати з них готівку в банкоматі тощо.

Довідка Finance.ua:

  • у серпні цього року Ощадбанк продовжив термін дії всіх платіжних карток, у тому числі для внутрішньо переміщених осіб, до 31 грудня 2023 року. Рішення ухвалено через воєнний стан в Україні;
  • Ощадбанк повідомив про зміни в тарифах для власників деяких платіжних карток. Новації запрацювали з 1 жовтня поточного року;
  • Ощадбанк з 1 грудня запровадив лояльніші карткові тарифи для фізичних осіб, зокрема перекази між картками банку стали безкоштовними.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо карток в Україні. Щоб допомогти вам з вибором картки онлайн, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам «пластик».

Подивитися варіанти 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас