Нова пошта нагадала про оновлення тарифів на деякі послуги з нового року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова пошта нагадала про оновлення тарифів на деякі послуги з нового року

Особисті фінанси
1297
Компанія «Нова пошта» з 1 січня 2022 року оновлює тарифи на деякі послуги. Finance.ua дізнався, що змінюється.
Як повідомляє пресслужба компанії, доставка документів увесь наступний рік коштуватиме 40 гривень, і до цієї суми вже включений фірмовий картонний конверт.
«Робимо твій документообіг простим та доступним», — додали в пресслужбі «Нової пошти».
Крім того, компанія продовжує спецтариф на доставку до поштоматів за 35 гривень до березня 2022 року.
Нагадаємо, раніше повідомлялось, що з 1 січня 2022 року «Нова пошта» готує оновлення тарифів. Плануються такі оновлення:
  • тариф за доставку, коли покупці одразу після огляду у відділенні хочуть повернути посилку з невідповідним товаром. З 2022 року вартість складе 15 гривень за посилку вагою до 30 кг, що суттєво нижче за вартість базового відправлення;
  • спрощення тарифних зон, яке дозволить клієнтам швидше орієнтуватися у вартості доставки. З 2022 року вона розраховуватиметься залежно від пунктів призначення за трьома тарифними зонами: а) по місту та його передмістю; б) між містами України; в) з/в селище міського типу чи село.

Довідка Finance.ua:

  • у зв’язку з новорічними святами відділення Нової пошти змінять звичний графік роботи.
  • Нова пошта Глобал запустила сьому країну для онлайн-шопінгу — Італію. Тепер у клієнтів з’явилася можливість замовляти італійські товари безпосередньо — через платформу NP Shopping;
  • власна авіакомпанія «Нової пошти» Supernova Airlines, про запуск якої стало відомо в жовтні, допоможе оператору контролювати всі ланцюжки поставок з-за кордону в Україну. Перші літаки з посилками почнуть літати вже в середині 2022 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас