Свій розклад польотів та скорочення строків доставки: у Новій пошті розповіли деталі запуску авіакомпанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Свій розклад польотів та скорочення строків доставки: у Новій пошті розповіли деталі запуску авіакомпанії

Фондовий ринок
948
Власна авіакомпанія «Нової Пошти» Supernova Airlines, про запуск якої стало відомо в жовтні, допоможе оператору контролювати всі ланцюжки поставок з-за кордону в Україну. Перші літаки з посилками почнуть літати вже в середині 2022 року.
Очікується, що один літак буде перевозити вантажі вартістю в кілька мільйонів доларів. Про це заявив СЕО «Нова пошта Глобал» Юрій Беневітський в інтерв’ю Ain.ua.
«Запуск власної авіакомпанії – виключно операційна необхідність. Ми хотіли виконувати рейси з нашими посилками самостійно, не залучаючи сторонніх перевізників, щоб отримати контроль і необхідні нам строки», — зазначив Беневітський.
Літаки «Нової Пошти» зможуть доставляти всі види товарів — швидкопсувні вантажі, ліки, небезпечні вантажі та інше. Крім того, будуть скорочені терміни доставки в Україну.
На цьому етапі компанія проходить всі необхідні процедури, щоб отримати сертифікат експлуатанта від Державної авіаційної служби.
«На це потрібен час, але в середині наступного року ми точно виходимо на власний розклад польотів. Це буде Нью-Йорк — Бориспіль, Бориспіль — Нью-Йорк. Також буде Китай, зараз йде вибір аеропорту», — сказав топ-менеджер і додав, що «для початку вистачить двох літаків».
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас