«Інтертелеком» відключає послуги ще в 11 областях і в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Інтертелеком» відключає послуги ще в 11 областях і в Києві

Особисті фінанси
3266
Колись один з найбільших CDMA-операторів «Інтертелеком» оголосив про те, що відключає послуги ще в ряді областей України. Відповідне повідомлення компанія направила в особистий кабінет абонента, його опублікували в Facebook-групі «Телеком-гурток», пише ain.ua.
Яких областей це стосується. Згідно з текстом оголошення, з 1 липня 2021 року компанія припиняє надавати послуги ще в ряді українських областей: у Вінницькій, Житомирській, Київській та місті Києві, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях.
Причина. Це сталося у зв’язку з тим, що компанія відмовилася від частини радіочастотного ресурсу в цих регіонах. З минулого року компанія обмежила свої послуги в більшості областей України.
Абонентам фіксованого телефонного зв’язку з цих областей пропонують перейти на обслуговування до «Укртелекому», якому і передали номерний ресурс, що звільнився. Для цього в особистому кабінеті потрібно надати актуальну контактну інформацію, після чого абоненту вишлють нову SIM-картку.
Нагадаємо, в серпні 2020 року оператор «Інтертелеком» оголосив про обмеження своїх послуг в ряді областей України з 1 вересня 2020 року. Основна причина для цього: компанія не встигла домовитися з інвесторами та залучити гроші, щоб вчасно оплатити ліцензію на LTE. Це сталося через нестабільну економічну ситуацію коронавірусної епідемії, підкреслювали тоді в компанії.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас