80% роботодавців готові взяти на роботу кандидатів без вищої освіти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

80% роботодавців готові взяти на роботу кандидатів без вищої освіти

Особисті фінанси
7515
Наявність вищої освіти у кандидатів вкрай важлива лише для п’ятої частини роботодавців.
Про це свідчать результати опитування Work.ua.
Що показало опитування:
  • 20% учасників опитування зазначили, що й у вакансіях вказують вимогу «вища освіта», і в резюме пункт «освіта» перевіряють, а кандидатів без диплома взагалі не розглядають;
  • набагато чисельніша група роботодавців (загалом 80%) не надає наявності вишівської освіти у працівників такого значення.
Із цих 80% роботодавці зазначили:
  • 42% – що вища освіта — це, звісно, добре, і в їхніх вакансіях такий пункт присутній, проте відгуки від кандидатів без диплома вони залюбки розглядають;
  • 38% – що чи є диплом у шукача, чи його немає — взагалі не важливо.
80% роботодавців готові взяти на роботу кандидатів без вищої освіти
«Тож якщо ви в усьому підходите на обрану вакансію, окрім наявності вищої освіти, можливо, варто діяти рішуче й таки надіслати резюме», — додали у компанії.
Нагадаємо, Кабінет міністрів пропонує узаконити працю фрілансерів. Такий законопроект уряд схвалив на засіданні в середу.

Довідка Finance.ua:

  • Кожен третій зареєстрований в Києві безробітний молода людина віком до 35 років. Ще стільки ж — громадяни віком від 35 до 44 років.
  • З початку 2021 року кількість вакансій, заявлених роботодавцями до Державної служби зайнятості, становила понад 133 тис. одиниць.
  • Верховна Рада України ухвалила у другому читанні та в цілому законопроєкт № 4051 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення правового регулювання дистанційної роботи».
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші онлайн 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас