«Нафтогаз» готовий знизити ціну на газ до 6,99 грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нафтогаз» готовий знизити ціну на газ до 6,99 грн

Особисті фінанси
1653
Газопостачальна компанія (ГК) «Нафтогаз України» готова в рамках тарифного плану «Місячний» забезпечити природним газом побутових споживачів за регульованою ціною 6,99 грн за куб. м.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Термін дії тарифу: до завершення карантину або опалювального сезону.
Також ГК «Нафтогаз України», як постачальник «останньої надії» (ПОН), готова прийняти всіх побутових споживачів, постачальник яких не зможе або відмовиться постачати газ за регульованою ціною.
А що з «Річним»? Для клієнтів, які оформили тарифний план «Річний», вартість газу не зміниться і складе 4,73 грн, 5,24 грн та 6,45 грн за куб. м, відповідно до умов договорів.
«Ми готові мінімізувати тиск цін на енергоносії на незахищені верстви населення під час карантинних обмежень. Щодня ми отримуємо скарги від споживачів, які не можуть знайти свій ЕІС-код, яким погрожують нарахувати вигадані борги за “температурні” коефіцієнти чи відрізати газ нібито за неправильно оформлені документи», — зазначив голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв.
Нафтогаз за необхідності задіє страховий механізм — постачальника «останньої надії», який має достатній ресурс природного газу для обслуговування всіх побутових споживачів в Україні.

Довідка Finance.ua:

  • Нагадаємо, Уряд хоче запровадити державне регулювання цін на газ на період карантину або до завершення цього опалювального сезону. Пропонується запровадити ціну на газ у 6,99 грн за метр кубічний для всіх побутових споживачів.
  • Прем’єр Денис Шмигаль заявив, що було напрацьовано два підходи, які дозволять знизити тарифи на газ для населення.
  • Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, вже почала перевірку всіх газопостачальників, які нині мають найвищі тарифи на розподіл газу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас