Степанов роз'яснив специфіку транспортних обмежень в райони "червоної" зони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Степанов роз'яснив специфіку транспортних обмежень в райони "червоної" зони

Казна та Політика
540
В Україні набрали чинності правила зонального карантину. Червона зона – всі обмеження, які вже згадувалися, а також заборона роботи громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльності кафе і ресторанів. До неї віднесли такі міста, як Луцьк і Тернопіль.
А місцева рада Тернополя заявила про рішучу незгоду з внесенням міста в червону зону. Мер міста заявив, що уряд не допомагав фінансово місту.
У Міністерстві охорони здоров’я пояснили, чи є в Україні специфіка перетину адмінмежі, наприклад, з “зеленої” зони в “червону”.
“Що стосується роботи громадського транспорту в “червоній” зоні – вона припиняється. Тобто перетин цієї межі можливий лише на власному автомобільному транспорті, якщо кількість осіб не більше 5 за винятком дітей до 14 років”, – сказав Степанов.
Він також запевнив, що необхідності додатково здавати тест при таких поїздках – немає.

Довідка Finance.ua:

  • НБУ назвав п’ять причин падіння української економіки: головними причинами зниження українського валового внутрішнього продукту (ВВП) в першому кварталі 2020 року стали наслідки карантину, різке зниження інвестицій, низьке споживання, погана динаміка витрат у державному секторі і скорочення експорту.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас