День фінансів, 31 травня: зміни в Play Store, Приват24 і купівля ОВДП онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 31 травня: зміни в Play Store, Приват24 і купівля ОВДП онлайн

742
П’ятниця, 31 травня. У день, коли в Україні святкують останній дзвоник-2019, розповімо про новини, які так чи інакше стосуються дітей.
Почнемо з того, що Google змінила правила Play Store. Компанія вирішила зробити свій магазин Play Store більш зручним і комфортним для використання дітьми. Однак йдеться не про косметичні зміни, а про зміну політики для розробників.
Погані новини для боржників за аліментами. В Україні для них запроваджується автоматичний арешт рахунків. Мін’юст пояснює, що автоматизований арешт буде здійснюватися шляхом винесення постанови про арешт коштів або про зняття арешту з грошових коштів боржника у формі електронного документа і прийняття їх до виконання банками.
До речі, щоб гідно забезпечувати своїх дітей (якщо вірити даним Київського міського центру зайнятості), краще влаштуватися на роботу директором департаменту підприємства. Не настільки важливо, державного чи приватного. Якщо говорити про сфери, рекомендують телекомунікації або банківську справу. Наймані працівники цієї категорії можуть розраховувати на зарплату понад 43 000 грн.
Дітей необхідно не тільки забезпечувати, а й платити за послуги ЖКГ, якими користується вся сім’я. Сьогодні українцям роз’яснили, що новообраний Президент України Володимир Зеленський зможе кардинально підійти до питання тарифів тільки після парламентських виборів. Для цього йому потрібна буде реально серйозна підтримка по всій вертикалі.
Ну і наостанок, якщо ви давно не дитина, в Україні вперше з’явилася можливість купувати ОВДП онлайн. Зробити це можна через Приват24. Можливість купувати ОВДП на первинному ринку вже доступна для всіх клієнтів ПриватБанку за наявності відкритого рахунку цінних паперів в додатку Приват24, де для клієнтів доступний сервіс особистого кабінету в цінних паперах.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас