День фінансів, 11 жовтня: стратегії для депозитів, опалення вже незабаром, прибуток від TruCam — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 11 жовтня: стратегії для депозитів, опалення вже незабаром, прибуток від TruCam

908
Четвер, 11 жовтня. Кожному своє:
  • Опалення та гаряча вода для киян. У столиці вкотре мають намір включити гарячу воду разом з опаленням. “Зараз розділяти ці послуги технологічно вже немає сенсу”, – повідомляє прес-служба КМДА. А опалювальний сезон в Києві почнеться, як тільки середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб становитиме +8 градусів за Цельсієм.
  • Більше заробітку для просунутих вкладників. У депозитів проста формула – банк обіцяє винагороду за те, що ви даєте йому в борг свої гроші. Але можна заробити більше. Журналісти Finance.ua пропонують п’ять способів збільшити ставку за вкладом. Про плюси і мінуси цих способів дивіться за посиланням.
  • TruCam для бюджету. У МВС підрахували, що відеофіксація TruCam дозволить щорічно отримувати від штрафів 15-20 млрд грн до бюджету. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вже пропонує направляти в спеціальний фонд 50% надходжень від правопорушень, які були зафіксовані автоматично.
  • Доступне житло для населення. Кабмін змінив програму забезпечення населення доступним житлом. Серед іншого вводиться можливість для учасників програми придбати вже готове житло від забудовника. Також знижується необхідний рівень середньомісячного доходу сім’ї, яка потребує поліпшення житлових умов, з 5 до 3 розмірів середньомісячної заробітної плати.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас