День фінансів, 11 липня: "єврономери" на мітингу, "Київенерго" в рейдах на боржників, Кабмін з економічним прогнозом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 11 липня: "єврономери" на мітингу, "Київенерго" в рейдах на боржників, Кабмін з економічним прогнозом

703
У середу, 11 липня, поки в центрі столиці мітингували водії “єврономерів”, Кабмін затвердив економічні реалії прогнози для України на 2019-2021 роки:
Мітинг водіїв. З ранку водії на “єврономерах” з усієї України заблокували центр Києва і погрожували перекрити дороги до аеропортів. Автомобілісти вимагали від уряду знизити податкове навантаження при ввезенні іномарок в Україну. Нагадаємо, для вирішення проблеми автомобілів на європейській реєстрації хочуть використовувати молдавський досвід.
Рейди на боржників за комуналку. “Київенерго” спільно з виконавчою службою почали проводити рейди по квартирах киян, які мають борги за тепло. Таких заходів вживають для того, щоб нагадати споживачам про необхідність погашення боргів. Кажуть, що якщо борг не буде сплачено, то збираються проводити примусове списання коштів з рахунків клієнтів.
Суворо з неперевіреними. НБУ наказав блокувати і закривати рахунки неперевірених українців, якщо той спробує ввести працівника банку в оману неправдивою інформацією або надав підроблені документи. Нацбанк наполягає на тому, щоб фінустанови проводили глибоку перевірку кожної людини в ході верифікації.
США-НАТО-Україна. Як заявила сьогодні посол США в Україні Марі Йованович, США підтримують перспективу вступу України до НАТО, однак Київ повинен виконати низку умов, в тому числі боєздатність української армії має відповідати стандартам Альянсу.
Реалії прогнози від Кабміну.​​ Сьогодні Кабмін затвердив прогноз економічного і соціального розвитку країни на найближчі 3 роки (2019-2021 рр.). За задумом уряду, наприклад, ВВП за підсумками 2020 року прогнозується на рівні 3,8%, а 2021 – 4,1%. Також змінено прогноз зростання номінальної заробітної плати, скоригованої на інфляцію, з 9,6% до 10,5%. Більше цифр тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас