День Фінансів.юа, 2 серпня: зарплата в 1000 євро для шахтарів і футболіст за 10 літрів олії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День Фінансів.юа, 2 серпня: зарплата в 1000 євро для шахтарів і футболіст за 10 літрів олії

705
Середа, 2 серпня, запам’яталася великою кількістю мінімальних і максимальних показників. Ось найцікавіші з них, на думку редакції.

Мінімум:

  • Долар в середу вранці торгувався близько мінімумів з травня минулого року. Зазначимо, багато інвесторів побоюються купувати долар через невизначеність в монетарній політиці ФРС. За підсумками липневого засідання регулятор зберіг базову процентну ставку на рівні 1-1,25% річних.
  • Мінімум 1000 євро зарплати вимагають шахтарі з Кривого Рогу. Кілька десятків співробітників шахти Артем-1, яка входить до складу Шахтоуправління Гірничого департаменту ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг”, вийшли на мітинг, щоб вимагати від керівництва підвищення зарплати до 1000 євро. Крім підвищення зарплат, гірники вимагають, щоб їм збільшили розміри страхових внесків з медстрахування.
  • Мінімальна вартість футболіста, про яку коли-небудь чула редакція Фінанси.юа – турецький клуб підписав африканця за 10 літрів оливкової олії. Подивитися на головного героя цієї новини ви можете тут, новина з фото.

Максимум:

  • Якщо шукайте нову роботу, вам буде цікаво дізнатися сфери з максимальним рівнем конкуренції. Треба відзначити, що український ринок праці поступово рухається в бік ринку шукача. А в II кварталі 2017 року 72% українських компаній набирали персонал: частина за всіма напрямами діяльності компанії, інші тільки за ключовими позиціями.
  • Ціна золота знижується з максимуму за 7 тижнів. Так, золото відступило від досягнутого напередодні 7-тижневого максимуму на тлі стабілізації курсу долара в очікуванні даних про ринок праці США.
  • Державна казначейська служба назвала ТОП-5 компаній, які повернули максимальний обсяг ПДВ в липні. Найбільші суми відшкодування були виплачені платникам податків Києва — 4,9 млрд грн, Запорізької області — 2,1 млрд грн, Дніпропетровській області — 2,1 млрд грн, Львівській області — 483,9 млн грн, Харківської області — 339 млн грн.
  • Нові максимуми планують в уряді. Приміром, за 2017 рік збираються відремонтувати в 3 рази більше доріг. Віце-прем’єр зазначає, що фінансовий ресурс для виконання таких амбітних планів уряд забезпечив.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас