Найважливіші цифри і цитати понеділка, 3 липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати понеділка, 3 липня

586
Найважливіші цифри і цитати понеділка, 3 липня:
  • Шахраї обдурили 30 тис. українців, втягнувши в багатомільйонну фінансову піраміду
  • Відтік інвестицій з Росії став рекордним за 3,5 року
Мінфін оприлюднив лист Коломойського з проханням націоналізувати ПриватБанк
“Адже виведення з ринку найбільшого банку в країні, де тримають вклади понад 20 млн українців і через який здійснюється понад 60% всіх роздрібних платежів, могло призвести до дестабілізації фінансової системи країни і мати значний негативний вплив на економіку в цілому”, – підкреслюють у відомстві.
Кіберполіція розповіла, в яких випадках не можна відновити інформацію після вірусу Petya
“У першому випадку комп’ютери заражені і зашифровані, система повністю скомпрометована. Відновлення вмісту вимагає знання закритого ключа. На екрани комп’ютерів виводиться вікно з повідомленням про вимогу сплати коштів для отримання ключа розблокування файлів”, – пояснюють в кіберполіції.
ГПУ і НАБУ заарештували майно Приватбанку, готуються підозри
“Перш за все, відразу після звернення голови правління банку Олександра Шлапака про вчинений злочин були накладені арешти на ліквідне майно Приватбанку і пов’язані з ним структури – понад 700 об’єктів нерухомості ТОВ “Приватофіс”, – сказав Луценко.
Українцям рекомендують перевірити банківські рахунки після атаки вірусу Petya через загрозу втрати даних
“Раджу просто перевірити свої залишки за картками, кредитами та депозитами. Результати можуть вас здивувати. А банкам рекомендую серйозно зайнятися ІТ. Банк 21-го століття не може залежати від того, у відпустці чи ні співробітник аутсорсингової компанії з Росії”, – написав колишній перший заступник голови правління націоналізованого Приватбанку Олег Гороховський.
Коломойський прокоментував переговори щодо реструктуризації боргів Приватбанку
“Можу повідомити, що колишні власники “Приватбанку”, згідно з узятими на себе зобов’язаннями, беруть участь у переговорному процесі щодо реструктуризації своїх кредитів з консорціумом компаній, які отримали мандат на представництво інтересів Мінфіну і “Приватбанку”, який був узгоджений з Міжнародним валютним фондом”, – заявив Коломойський.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас