Найважливіші цифри і цитати вівторка, 31 січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 31 січня

673
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 31 січня:
  • Київ оцінює вартість проїзду в метро в 6 гривень
  • Профіцит платіжного балансу зріс до $1,34 млрд
У Мінсоцполітики пояснили, коли запрацює накопичувальна система
“Відповідно до Закону України “Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи” від 08.07.2011 № 3668-VI перерахування страхових внесків до Накопичувального пенсійного фонду запроваджується, починаючи з року, в якому буде забезпечено бездефіцитність бюджету Пенсійного фонду України”, – уточнюється в повідомленні.
В Україні в січні закрилися 129 тисяч приватних підприємців, – Гройсман
«Закрито за цей період, за січень, 129 тис. підприємців, їхніх документів, скажімо так. З них 112 тисяч взагалі не вели ніякої діяльності. Хтось колись зареєструвався і нічого потім не робив. Але що говорить нам законодавство? А законодавство передбачає, що якщо ти підприємець, то заплати хоча б внески до Пенсійного фонду. Адже коли закінчиш свою діяльність – прийдеш за пенсією. І чому ти маєш забрати робочу пенсію у того, хто платив внески?» – Сказав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
Екс-голова банку “Михайлівський” повідомив, де він
“З четверга перебуваю в лікарні. Був госпіталізований по швидкій допомозі. Не ховався і не планую. Всі обов’язки, покладені законодавством, в тому числі щодо інформування відповідних інстанцій, я і адвокати виконуємо”, – написав він.
Гройсман порахував, скільком українцям підвищив зарплату
“Людей, які отримують підвищення заробітної плати в Україні з 1 січня 2017, налічується понад 4 млн. Так, 1,55 млн – в бюджетній сфері, а інші в реальному секторі економіки”, – сказав він.
МЕРТ пропонує скасувати сплату пайової участі забудовниками
“Незважаючи на зменшення надходжень до місцевих бюджетів на суму до 800 млн грн на рік (або на 0,26% за підсумками 2015 року) при скасуванні пайової участі, витрати бізнесу скоротяться майже вдвічі – до 2,056 млрд грн на рік. Крім того, наслідком скасування пайової участі стане здешевлення 1 кв. м житлової площі для фізосіб, оскільки очікується зниження собівартості 1 кв. м нового житла на суму до 271,39 грн”, – пояснюється в аналізі регуляторного впливу документа.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас