Найважливіші цифри і цитати середи, 31 серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 31 серпня

944
Найважливіші цифри і цитати середи, 31 серпня:
  • На освітлення доріг Київської області виділили майже 1 млн грн- grn
  • Суд заарештував затриманого у справі банку “Михайлівський” Канюка на 2 місяці -na-2-mesyatsa
  • Україна 1 вересня повинна виплатити $ 0,5 млрд -evroobligatsiyam за реструктуризованими єврооблігаціями
“Найпоширеніша і найбільш небезпечна помилка, якої потрібно уникати, – це “клаптеве” утеплення багатоповерхівки. Воно призведе до появи тріщин, затікання води, цвілі, руйнування, і ви не отримаєте очікуваної економії тепла”, – розповів голова Держенергоефективності Сергій Савчук.
Данилюк говорить, що Україна близька до отримання від МВФ чергового траншу
“Ми дуже близькі, і це дуже важливо для нас, оскільки є важливим сигналом для ринків, для інвесторів, і це розблокує іншу фінансову підтримку”, – сказав він.
Штайнмаєр висунув умови повернення Росії до G8
“Коли нарешті буде помітний суттєвий прогрес на сході України і під час переговорів про припинення вогню в Сирії, тоді країни G7, звичайно, будуть готові говорити з Москвою”, – зазначив голова німецького зовнішньополітичного відомства.
В ЄС готові до зими без російського газу
“Звичайно, ми були б щасливіші, якби поставки були додатково підкріплені тристоронньою угодою (“зимовим пакетом” між Україною, ЄС і РФ – ред.)… Проте варто відзначити, що зараз, завдяки виконаній роботі, ми набагато більш підготовлені (до проходження зими – ред.), ніж раніше”, – зазначив віце-президент Єврокомісії з Енергетичного осоюзу Марош Шефчович.
Експерти розповіли, коли курс може перевищити 30 грн/$ або повернутися до 24 гривень
«При поганому розкладі ми запросто вийдемо за межу 30 гривень за долар. Тільки 20% -ва девальвація дасть мінімальний інфляційний стрибок плюс 5%. Тобто, за нашими прогнозами, ми закінчуємо цей рік з інфляцією в 15%. Додайте туди ще 5% – буде 20% інфляції», – сказав виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас