Найпопулярніші машини в Україні на вторинному ринку — рейтинг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найпопулярніші машини в Україні на вторинному ринку — рейтинг

Технології&Авто
989
Найпопулярніші машини в Україні на вторинному ринку — рейтинг
Найпопулярніші машини в Україні на вторинному ринку — рейтинг
Згодом автомобіль, що набрав пробіг і додавши кілька років до свого віку, лише здешевлюється. Тут виникають питання: наскільки швидко здешевлюється авто та чи змінюється ціна на всі автомобілі однаково з часом.
Відповісти на ці питання постаралися експерти Auto.ria.
Щоб розібратися в цьому питанні, візьмемо нашого першого кандидата для вивчення — популярний на українському ринку автомобілів Volkswagen Passat. Експерти проаналізували вартість однієї і тієї ж моделі різних років випуску і склали графік кожної моделі.
Попри те, що дані з сайту з продажу авто не можна вважати цілком достовірними і такими, що враховують усі фактори, подібні обчислення допомагають розібратися в тому, наскільки швидко та чи інша модель втрачає ціну.
На опублікованому графіку зазначено, скільки відсотків ціни втрачає автомобіль за один рік, тому власники можуть прорахувати, наскільки знеціниться їхній автомобіль за кілька років. У середньому можна помітити, що найменше в ціні втрачають бюджетні автомобілі та середньо бюджетні авто, а ось із бізнес та преміального сегмента до списку потрапили тільки Audi, Mercedes-Benz і BMW.
Найпопулярніші машини в Україні на вторинному ринку — рейтинг
Хочете захистити себе від «оленів» на дорогах? Придбайте страхування КАСКО на Finance.ua! На відміну від автоцивілки, КАСКО захищає не постраждалого за вашої провини у ДТП, а саме вас та ваш автомобіль. Переходьте за посиланням, дізнавайтеся деталі, а ми допоможемо вам оформити страхування всього за кілька хвилин.

КАСКО дешевше, ніж у страховій

За матеріалами:
auto.ria.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас