Місця для паркування в Києві: що міняється — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Місця для паркування в Києві: що міняється

Технології&Авто
860
Місця для паркування в Києві: що міняється
Місця для паркування в Києві: що міняється
15 липня 2024 року Київтранспарксервіс затвердив нову процедуру здачі в оренду майданчиків для паркування в Києві, відповідно до якої договори укладатимуться виключно через онлайн-аукціони.
Про це повідомляє Прозорро.Продажі.
Комунальне підприємство вже виставило на торги перші лоти в Голосіївському районі:
  • Майданчик на проспекті Науки, 119-Б, що має 31 платне місце та 3 безкоштовні місця для людей з інвалідністю. Ціна одного паркомісця на день стартує з 6.5 гривень.
  • Майданчик на вулиці Саперно-Слобідська, 8−10 на 60 місць для платного паркування та 7 місць для безоплатного паркування людей з інвалідністю. Стартова вартість одного паркомісця на день складає 6.5 гривень.

Як зареєструватись

Позмагатися за паркувальні майданчики у столиці може кожен охочий, зареєструвавшись на одному з акредитованих майданчиків. Торги відбудуться 30 липня.
Нагадаємо, в Україні збільшать штрафи за неправильне паркування. Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроєкт № 9092−3, який забороняє інспекторам з паркування евакуацію авто. Також піднімаються штрафи за порушення правил паркування.
Відповідно до проєкту закону, забороняється евакуація автомобілів інспектором з паркування під час дії правового режиму воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях, де введено воєнний стан. Однак, такі повноваження отримають працівники уповноважених підрозділів Національної поліції.
Раніше ми писали, що українець із середньою зарплатою (17 422 грн, за даними Держстату) повинен збирати на купівлю нового автомобіля (вартістю близько 900 тис. гривень) близько 21 року. Це при умові, що він відкладатиме 20% від заробітку щомісячно. Але купівля машини — це лише квіточки, адже «залізна ластівка» щомісяця буде забирати деяку частину з вашого гаманця.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше Прозорро. Продажі повідомляли про можливість орендувати через онлайн-аукціони місця для МАФів у Києві.
  • Прозорро. Продажі — це державна електронна торгова система, в якій проходять онлайн-аукціони з продажу та оренди різних публічних активів. АТ «Прозорро.Продажі» гарантують безпечність торгів, неможливість втручання будь-кого в їхній перебіг та рівний доступ кожного учасника до участі в аукціоні, а також можливість кожному в режимі реального часу стежити за онлайн-аукціонами та їхніми результатами.
Швидко, зручно та вигідно на Finance.ua. Переходьте за посиланням, порівнюйте ціни і вигідно оформляйте поліс ОСЦПВ всього за кілька хвилин.

Автоцивілка (ОСЦПВ)

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас