ФДМУ вперше продав санкційний завод за 100 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМУ вперше продав санкційний завод за 100 млн грн

Фондовий ринок
1469
ФДМУ вперше продав санкційний завод за 100 млн грн
ФДМУ вперше продав санкційний завод за 100 млн грн
У Фонді держмайна України вперше продали санкційний завод.
Про це сказано в повідомленні Фонду.
Мова йде про потужне підприємство з виробництва упаковки для м’ясопереробної галузі — «ПентоПак». Ринок визначив вартість цього об'єкту і переможна ставка повторного аукціону склала трохи більше 103 млн гривень.
На оплату вартості лоту у покупця є 20 днів. Окрім запропонованої вартості інвестор вже заплатив гарантійний внесок у розмірі 20 374 579,00 гривень.
Завод «ПентоПак» був конфіскований у родини російсько-грецького олігарха Саввіді. Тому кошти від його продажу підуть на відбудову нашої держави у Фонд ліквідації наслідків російської агресії.

Довідка Finance.ua:

  • Фонд державного майна України продає санкційний завод «ПентоПак», який належав російському бізнесмену Івану Саввіді. Стартова ціна — 203,7 млн грн. Про це повідомив голова ФДМУ Віталій Коваль.
  • За словами голови ФДМУ, «ПентоПак» сьогодні - це прибутковий бізнес з потужним експортним потенціалом. Завод співпрацює з відомими українськими брендами та експортує продукцію до понад 30 країн світу. Підприємство зберегло 193 робочі місця і не має заборгованостей по заробітній платі та перед бюджетом.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас