Зеленський представив нового секретаря РНБО та окреслив пріоритети оновленої Ради безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський представив нового секретаря РНБО та окреслив пріоритети оновленої Ради безпеки

210
Зеленський представив нового секретаря РНБО та окреслив пріоритети оновленої Ради безпеки
Зеленський представив нового секретаря РНБО та окреслив пріоритети оновленої Ради безпеки, Фото: president.gov.ua
Президент Володимир Зеленський представив новопризначеного секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Литвиненка і заявив, що РНБО розпочинає свою оновлену роботу.
Про це голова держави повідомив у п’ятницю, 29 березня у Telegram.
«Ми розпочинаємо оновлену роботу Ради національної безпеки і оборони України. Перше — більше прогнозованості, саме цієї функції. Нам потрібне посилення можливості України прогнозувати та впливати на процеси, від яких залежить національна безпека нашої держави. Друге — продовження виконання всіх поточних завдань системи РНБО. І особливо уважно — щодо санкційної політики нашої держави. Третє - доктринальна робота. Чіткість національних орієнтирів і системність у їх реалізації - це те, що потрібно і зараз, і після війни. Четверте — кібербезпека та інформація», — заявив президент.
Він вказав, що РНБО має потенціал робити більше для захисту від ворожих дестабілізаційних операцій та координації всіх державних інституцій у сфері кібербезпеки.
«І п’яте — робота Ставки, проєкти рішень, контроль за виконанням рішень — усе це, звичайно, має бути продовжене. Очевидний пріоритет — це оборона нашої держави та захист нашого суспільства», — додав голова держави.
Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Ради нацбезпеки та оборони і одразу ж призначив на його місце — Олександра Литвиненка.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас