Як перевірити надійність страхової компанії перед укладенням договору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як перевірити надійність страхової компанії перед укладенням договору

Особисті фінанси
301
Як перевірити надійність страхової компанії перед укладенням договору
Як перевірити надійність страхової компанії перед укладенням договору
Якщо ви плануєте придбати страховку, перед підписанням договору важливо перевірити надійність страхової компанії, щоб бути впевненими в безпеці своїх коштів.
Про це нагадали Сумській обласній військовій адміністрації з посиланням на корисні поради з фінансової грамотності від Національного банку України.
Крок 1. Ознайомтеся з повною інформацією про страховий продукт, який вас цікавить.
Крок 2. Порівняйте вартість та умови страхування обраного страхового продукту у різних страхових компаніях. Бажано дізнатися, яка його вартість у різних компаній, а також уточнити повні умови надання послуги.
Крок 3. Відповідально поставтеся до вибору страховика та знайдіть того, якому зможете довіряти.
Експерти радять перевіряти ресурси страховика в мережі. Зверніть увагу на офіційний сайт компанії — на ньому мають бути актуальна інформація, дані про те, хто нею керує, звіти тощо.
Крок 4. Дізнайтеся про наявність ліцензії у страхової компанії або поцікавтеся інформацією про страхового посередника, який пропонує укласти договір страхування.
Не поспішайте відразу купувати страховку, якщо з попередніми пунктами все виявилося в порядку. На початку перевірте інформацію про ліцензії на спеціальному сайті за посиланням.
Крок 5. Уважно вивчіть договір страхування, кожен пункт якого потрібно уважно прочитати та оцінити.
Нагадаємо, у НБУ повідомляли, що ринок страхування життя представлений в Україні наразі всього 12 страховими компаніями.
Вони працюють з різними накопичувальними та ризиковими продуктами страхування життя. Накопичувальне страхування може бути дієвим інструментом, який поєднує страхування ризиків, притаманних життєдіяльності людини, з інвестиційною складовою. Проте в сьогоднішніх реаліях попит на такі продукти низький.
До речі, Finance.ua пропонує оформити туристичне (медичне) страхування онлайн за вигідними цінами. Дія поліса поширюється на весь світ.

⚡ Оформити туристичне страхування на Finance.ua

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас