Як отримати компенсацію за вибиті вікна — інструкція ЛУН — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як отримати компенсацію за вибиті вікна — інструкція ЛУН

Особисті фінанси
384
Як отримати компенсацію за вибиті вікна — інструкція ЛУН
Як отримати компенсацію за вибиті вікна — інструкція ЛУН
Експерти ЛУН розповіли про декілька способів, як компенсувати збитки, нанесені вашій домівці під час чергового терористичного акту з боку ворога.
Заявка у Дію. Сфотографуйте пошкодження та завантажте їх в Дію. Для цього необхідно зайти в розділ єВідновлення і заповнити там усі необхідні пункти. У тому ж розділі треба натиснути на функцію «Подати заяву про виплату».
Заяву може подати власник або співвласник майна. Якщо ви орендуєте житло, попросіть це зробити власників квартири.
Поліція вже зафіксувала пошкодження. Їх підтвердить місцева комісія і гроші будуть зараховані на вашу картку. Відкрийте її у вашому банку. Деякі банки дозволяють відкрити їх онлайн у додатку.
10 000 грн від Києва. В деяких містах діють подібні програми. Київ дає одноразову виплату. Заяву на неї подаєте в управлінні соцзахисту району. Подати заявку може лише власник квартири.
Програма «3 ремонтом допоможуть». У міста є обмежений бюджет на ремонт. Пенсіонери, люди з інвалідністю та багатодітні родини. Для цього треба звернутись додатково до Червоного хреста.
Допомога до 10 000 грн від депутатів. Цей бюджет доволі лімітований, але варто запитати в громадській приймальні депутата вашого району. Сума виплати від 3700 до 10 000 грн
Швидко заклеїти вікна. Зазвичай, на місці вже присутні активісти, що допомагають прибрати пошкодження. Запитайте в них про можливість заклеїти плівкою чи закрити фанерою вікна.
Нагадаємо, 8 липня російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку по Україні. Унаслідок влучань ворожих ракет на Київщині, у Кривому Розі, Покровську, Дніпрі і Києві загинули майже 20 людей, близько сотні — поранено.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас