Усі ресурси ДТЕК спрямовані на якнайшвидше відновлення ТЕС після обстрілів, — Салєєв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Усі ресурси ДТЕК спрямовані на якнайшвидше відновлення ТЕС після обстрілів, — Салєєв

Енергетика
188
Усі ресурси ДТЕК спрямовані на якнайшвидше відновлення ТЕС після обстрілів, — Салєєв
Усі ресурси ДТЕК спрямовані на якнайшвидше відновлення ТЕС після обстрілів, — Салєєв
ДТЕК Енерго спрямовує усі наявні ресурси на відновлення обстріляних росією теплоелектростанцій, щоб підготувати їх до наступного опалювального сезону. Про це в інтерв’ю розповів генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв.
За його словами, найшвидший і найефективніший спосіб повернення в роботу пошкоджених ТЕС — це повертати в енергосистему саме те, що можна швидко відремонтувати.
«Якщо руйнується, то не усе. Руйнуються окремі елементи чи окреме обладнання. Відновити усю систему, усю станцію — це роки і роки на те, щоб побудувати все заново. Тому, коли є інфраструктура і потрібно в рамках цієї інфраструктури відремонтувати і відреконструювати те, що зазнало ударів — це, безумовно, потребує менше коштів і часу. Тому і у нас основна ставка — на відновлення наших електростанцій», — пояснив він.
Салєєв запевнив, що до початку опалювального сезону усі ресурси, які є в компанії, спрямовані саме на ремонти та відновлення теплоелектростанцій. Він зазначив, що за перше півріччя цього року «ДТЕК Енерго» спрямував на ці потреби майже півтора мільярда гривень власних коштів.
Раніше в ДТЕК Ріната Ахметова повідомляли, що загалом цього року компанія планує вкласти у ремонти та відновлення пошкоджених від обстрілів теплоелектростанцій близько 3,9 млрд грн, що відповідає минулорічним вкладенням.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас