Уряд США розглядає можливість розслідування щодо інтернет-роздрібних гігантів Shein та Temu — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд США розглядає можливість розслідування щодо інтернет-роздрібних гігантів Shein та Temu

Технології&Авто
202
Уряд США розглядає можливість розслідування щодо інтернет-роздрібних гігантів Shein та Temu
Уряд США розглядає можливість розслідування щодо інтернет-роздрібних гігантів Shein та Temu
Інтернет-магазини, як-от Shein і Temu, що відомі своїми дешевими товарами, зокрема дитячим одягом, кухонними гаджетами та електронікою, можуть стати об’єктом розслідування уряду США.
Про це повідомляє Engadget.
Це сталося після того, як Комісія з безпеки споживчих товарів (CPSC) звернула увагу на можливі ризики для безпеки продукції, що продається на цих платформах.
Останні повідомлення про небезпечні дитячі товари, що продаються на Shein і Temu, викликали занепокоєння у CPSC. Наприклад, дитячі толстовки на шнурку на Shein були позначені як ризик удушення, а дитячі піжами на Temu не відповідали стандартам.
Комісари CPSC Пітер Фельдман та Дуглас Дзяк оприлюднили заяву, в якій закликали оцінити діяльність цих іноземних інтернет-магазинів. Вони наголошують на необхідності вивчення реальних витрат, які ці компанії знижують, щоб пропонувати свої товари за нижчими цінами.
Представник Shein заявив, що безпека клієнтів є їхнім пріоритетом, і компанія інвестує мільйони доларів у посилення своїх програм відповідності. Temu поки що не коментувала ситуацію.
CSPC не є першим урядовим органом, який звернув увагу на ці компанії. Минулого року американсько-китайська комісія з огляду економіки та безпеки також висловила занепокоєння щодо китайських платформ швидкої моди, як-от Shein і Temu, зокрема щодо безпеки продукції, порушення авторських прав і торговельних марок, а також використання примусової праці.
За матеріалами:
Speka
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас