Україна та Словаччина розвиватимуть співпрацю в аграрній сфері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна та Словаччина розвиватимуть співпрацю в аграрній сфері

Аграрний ринок
20
Україна та Словаччина розвиватимуть співпрацю в аграрній сфері
Україна та Словаччина розвиватимуть співпрацю в аграрній сфері
Очільники аграрних відомств підписали Меморандум про співробітництво у сфері сільського господарства та харчової промисловості.
Про це повідомляє пресслужба Мінагрополітики.
Зокрема, документом передбачається співпраця на рівні асоціацій і фермерів та посилення між ними прямих горизонтальних зв’язків.
«Українські та словацькі фермери мають розуміти один одного. Це запорука довгої та взаємовигідної співпраці. Нам важливий досвід наших партнерів. Наші фермери в надскладних умовах продовжують сіяти і збирати врожай, а Україна — забезпечувати продовольчу безпеку світу», — наголосив міністр аграрної політики та продовольства України Віталій Коваль.
Крім того, аграрні міністерства України та Словаччини спільно працюватимуть у сферах розведення тварин, селекції рослин та розвитку експорту між країнами, а також приділятимуть увагу науковим дослідженням у сільському господарстві.
Очільник українського міністерства запросив словацького колегу Ріхарда Такача долучитися до підтримки українських сільгоспвиробників у прифронтових регіонах. При цьому йдеться не лише про гранти, а й про відкриття спільних українсько-словацьких підприємств з глибинного перероблення.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас