У Мінфіні назвали середню зарплату в Агентстві відновлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінфіні назвали середню зарплату в Агентстві відновлення

Особисті фінанси
217
У Мінфіні назвали середню зарплату в Агентстві відновлення
У Мінфіні назвали середню зарплату в Агентстві відновлення
Станом на квітень середній розмір нарахованої заробітної плати працівникам Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури становить 35,3 тис. грн.
Про це повідомило Міністерство фінансів України у коментарі Укрінформу.
«Станом на квітень 2024 року середній розмір нарахованої зарплати серед усіх працівників в Агентстві відновлення становив 35,3 тис. грн», — ідеться у відповіді.
У Мінфіні додали, що це в 1,87 раза більше за середню заробітну плату в Україні за підсумками першого кварталу цього року, зафіксовану Держстатом, — 18,9 тис. грн.
Також міністерство нагадало, що з 2024 року в Україні запроваджено нову модель оплати праці державних службовців, яка передбачає зменшення частки змінних складових заробітної плати та посилення ролі посадового окладу. Це знижує корупційні ризики та підвищує стабільність заробітної плати.
Для максимальної прозорості Міністерство фінансів у січні 2024 року розробило аналітичний інструмент (дашборд) щодо оплати праці та чисельності працівників державних органів, місцевих держадміністрацій і органів судової влади, де можна слідкувати за оперативною інформацією про розмір заробітних плат у держсекторі.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас