У Google презентували розумний годинник Pixel Watch 3 (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Google презентували розумний годинник Pixel Watch 3 (фото)

Технології&Авто
408
У Google презентували розумний годинник Pixel Watch 3 (фото)
У Google презентували розумний годинник Pixel Watch 3 (фото)
Третє покоління смартгодинника Pixel Watch візуально практично не змінилось, натомість отримало кілька корисних нововведень.
Хоча розпочати варто з буквально найбільшої зміни — появи 45 мм версії Pixel Watch 3. Вона має на 40% більший дисплей, ніж 41 мм варіант, тож тепер користувачі можуть обрати розмір годинника, який їм більше пасує.
До слова, в 41 мм версії розмір дисплея теж трохи збільшився, якщо порівнювати з Pixel Watch 2 — на 10%. Сам же AMOLED LTPO екран в новинці став яскравішим — піковий показник складає 2000 ніт, мінімальний — 1 ніт. Частота оновлення адаптивна — від 1 до 60 Гц.
У Google презентували розумний годинник Pixel Watch 3 (фото)
Pixel Watch 3 обладнали чипом Qualcomm SW5100, 2 ГБ оперативної памʼяті та 32 ГБ вбудованої памʼяті eMMC. Є модулі Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, NFC, GPS, опційно 4G LTE. Зʼявилась підтримка технології UWB.
Ємність акумулятора складає 307 мА⋅год для 41 мм версії та 420 мА⋅год для 45 мм варіанту. Google обіцяє 24 години автономності з Always-on Display та до 36 годин в режимі енергозбереження. Підтримується швидке заряджання — менше ніж пів години вистачить, щоб зарядити гаджет на 50%.
Смартгодинник отримав набір датчиків і сенсорів для моніторингу частоти серцевих скорочень, SpO2, різних спортивних показників. Девайс може робити ЕКГ, вимірювати температуру тіла, а також Pixel Watch 3 здатний виявляти втрату пульсу користувачем.
Якщо пристрій це зафіксує, він спершу покаже відповідне сповіщення і, за умови відсутності реакції зі сторони власника, самостійно зателефонує в службу порятунку й надасть потрібну інформацію.
Також Pixel Watch 3 дозволяє створювати кастомні програми тренувань, вдосконалювати власні показники за допомогою аналітики від Google AI, отримувати ранкові звіти про вашу активність, якість сну та готовність до нових тренувань. Частина функціональності доступна тільки за підпискою Fitbit Premium.
У Google презентували розумний годинник Pixel Watch 3 (фото)
Серед додаткових функцій можна відзначити здатність годинника керувати камерою вашого смартфона Pixel, наявність вбудованого диктофона, можливість керувати вашим телевізором та переглядати відео з камери Nest.
Вартість 41 мм версії Pixel Watch 3 складає $349. Варіант 45 мм коштує $399.
За матеріалами:
mezha.media
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас