Casio випустила смартгодинник з автономністю у 2 роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Casio випустила смартгодинник з автономністю у 2 роки

Фондовий ринок
386
Компанія Casio презентувала модель WS-B1000 — гібрид традиційних електронних годинників з РК-дисплеєм і фітнес-трекера. Про це повідомляє Gizmochina.
Це дозволяє пристрою поєднувати функції сучасної носимої електроніки зі збереженням тривалої автономності. Casio вже розкрила ключові характеристики гаджета й оголосила його ціну.
Casio WS-B1000 мають трансфлективний РК-дисплей, подібний до звичайних годинників. Водночас як фітнес-трекер, вони можуть підключатися до смартфона через Bluetooth для синхронізації часу, будильників і пошуку телефону. Годинник також рахує кількість пройдених кроків.
Casio випустила смартгодинник з автономністю у 2 роки
За допомогою мобільного застосунку можна встановлювати щоденні цілі за кількістю кроків. Якщо ціль не досягнута, годинник видає звуковий сигнал і показує іконку-нагадування на дисплеї. Також можна переглянути графік кількості кроків за останні сім годин. Серед додаткових функцій пристрою є секундомір з пам’яттю, таймер, п’ять будильників, щогодинний звуковий сигнал, підсвітка екрана тривалістю 1,5 або 3 секунди, водонепроникність на глибині до 100 метрів і дворічна автономність від батарейки CR2016.
Годинники Casio WS-B1000 вже надійшли у продаж у США за ціною $55.Нагадаємо, китайський виробник смартфонів Xiaomi представив свій перший електромобіль SU7 та оголосив про плани увійти до п’ятірки найбільших світових автовиробників.
Компанія Xiaomi заявила про несподіваний успіх своїх електромобілів на китайському ринку. Компанія Xiaomi анонсувала вихід флагманського Redmi K70 Extreme Edition, який, за словами виробника, має найвищі у своїй ціновій категорії показники продуктивності, частоти кадрів і енергоефективності.
За матеріалами:
ua.news
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас