У Дубаї побудують Bitcoin-вежу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Дубаї побудують Bitcoin-вежу

Криптовалюта
493
У Дубаї побудують Bitcoin-вежу
У Дубаї побудують Bitcoin-вежу
Компанія-забудовник з Дубая планує побудувати першу у світі «Біткоїн-вежу». Мета цього амбітного проєкту продемонструвати важливість цифрових активів і криптовалют.
Відомо, що нова готельна мережа буде побудована в стилі BTC, використовуватиме передові технології, такі як блокчейн і штучний інтелект. Попри це, компанія приділяє особливу увагу стійкості матеріалів і нульовому використанню вуглекислого газу.
«Це буде перший готель, який поверне вам гроші, які ви заплатили, плюс відсотки. Така приваблива пропозиція обіцяє гостям незабутні враження, а також потенційні фінансові переваги криптовалют», — заявив Сальваторе Леггіеро, розробник цього проєкту.
Bitcoin Tower — це 40-поверховий хмарочос, що викликає захоплення, символізує повагу Дубая до біткойна і втілює принципи його загадкового творця Сатоші Накамото. Леггієро планує, що ця вежа стане революцією в галузі нерухомості, долаючи розрив між цифровими і фізичними активами.
Об'єднані Арабські Емірати продовжують розвиватися в криптовалютному секторі. Нещодавно криптовалютна біржа Coinbase повідомила, що ОАЕ можуть служити міжнародним криптоцентром для Близького Сходу, а також для деяких регіонів Африки та Азії.
Стежте за актуальним курсом криптовалют на Finance.ua. Переходьте за посиланням, аби завжди бути у курсі!

Курс криптовалют до долара

За матеріалами:
incrypted
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас