Tesla випустила оновлення, яке спрощує володіння електромобілем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla випустила оновлення, яке спрощує володіння електромобілем

Технології&Авто
1072
Tesla випустила оновлення, яке спрощує володіння електромобілем
Tesla випустила оновлення, яке спрощує володіння електромобілем
З’явилися подробиці нещодавнього оновлення програмного забезпечення для електромобілів Tesla, які дозволили отримати уявлення про майбутні покращення для власників автомобілів цієї марки.
За даними джерела Not a Tesla App, у соціальних мережах Ілона Маска були опубліковані примітки до випуску оновлення 2024.32, яке принесе корисні новації для тих, хто щодня використовує свої Tesla.
Оновлення програмного забезпечення 2024.32 вже доступне для співробітників компанії і охоплює всі основні моделі Tesla — Model S, Model 3, Model X та Model Y. Незалежне джерело повідомило, що це оновлення скоро стане доступним для всіх клієнтів через стандартні бездротові оновлення, і воно буде безкоштовним. Це відбувається невдовзі після червневого оновлення, яке включало безліч покращень для всіх моделей Tesla.
Однією з головних нових функцій стане додавання інформації про «будівельні роботи на вашому маршруті» до навігаційної системи автомобіля. Ця функція позначатиметься значком на карті та надаватиме користувачам інформацію в режимі реального часу, допомагаючи уникнути ділянок з ремонтними роботами.
Крім того, навігаційну систему буде оновлено за допомогою предиктивного тексту, що полегшить введення пунктів призначення на екрані. Примітно, що ця функція буде доступна навіть без передплати Tesla Premium Connectivity. Ще однією важливою функцією стане опція «Пошук у цій галузі», яка дозволить користувачам змінювати масштаб карти для більш точного пошуку, аналогічно Google Maps.
Крім покращень у навігації, нове програмне забезпечення додасть функцію повідомлення через мобільний додаток, яка буде нагадувати про необхідність обслуговування шин, чи то їх заміни, чи ротації. Це особливо важливо з огляду на те, що шини на електромобілях зношуються швидше, ніж на автомобілях з двигунами внутрішнього згоряння. Як повідомляє Not a Tesla App, користувачі зможуть самостійно налаштувати нагадування про пробіг.
Також можливо, що з цим оновленням з’являться додаткові функції, які не були вказані у початкових примітках до випуску. Зараз оновлення проходить тестування серед співробітників Tesla, і незабаром після цього воно очікується у всіх власників.
За матеріалами:
Ampercar
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас