Tesla Model Y отримає батарею на 95 кВт·год — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Model Y отримає батарею на 95 кВт·год

Технології&Авто
485
Tesla Model Y отримає батарею на 95 кВт·год
Tesla Model Y отримає батарею на 95 кВт·год
Нещодавно в соціальних мережах з’явилася інформація, що нова версія Tesla Model Y, відома як Juniper, буде оснащена батареєю ємністю 95 кВт·год. Ця батарея буде встановлена ​​у версіях зі збільшеним запасом ходу та у продуктивних модифікаціях. Порівняно з поточною моделлю, яка має ємність батареї 75 кВт·год, це збільшення більш ніж на 26%.
Повідомляється, що нова модель запропонує більш ефективне керування енергоспоживанням та покращені аеродинамічні характеристики. Зараз доступні в Китаї версії Model Y зі збільшеним запасом ходу та продуктивні версії оснащені батареєю ємністю 78,4 кВт·год, яка забезпечує запас ходу за циклом CLTC 688 км та 615 км відповідно.
Для задньопривідної версії із батареєю ємністю 60 кВт·год запас ходу становить 554 км. Очікується, що нова Model Y із батареєю на 95 кВт·год зможе долати понад 800 км на одному заряді.
Раніше було опубліковано зображення оновленої Model Y. Автомобіль отримає новий дизайн, включаючи більш витягнуті передні фари та відсутність протитуманних фар. Задня частина автомобіля буде оснащена новими наскрізними задніми ліхтарями, об’єднаними з C-подібними ліхтарями.
В інтер’єрі Model Y будуть використані елементи, запозичені у рестайлінгової Model 3. До них увійшли атмосферне освітлення по всьому салону, нові матеріали оздобленняи та повністю перероблене кермо. Прибрано звичні важелі перемикання передач і покажчики повороту, замість них управління здійснюватиметься за допомогою кнопок на кермі та екрана. Під центральним екраном буде розміщена панель, стилізована під карбон.
За матеріалами:
Ampercar
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас