Subaru оновила «старий» Forester попри наявність нового покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Subaru оновила «старий» Forester попри наявність нового покоління

Технології&Авто
2035
Попри те, що на американському ринку дебютував Forester 6-го покоління, компанія Subaru вирішила подовжити життєвий цикл попередньої генерації кросовера в Японії, представивши ще одне оновлення.

Читайте також: Авто з Німеччини: як пригнати без посередників

Subaru Forester 5-го покоління існує з 2018 року й тепер японським покупцям доведеться чекати, поки Subaru презентує нову генерацію кросовера і в Японії. Дизайн рестайлінгової моделі не змінився, але тепер Forester доступний в версії STI Sport Black Interior Selection. Комплектація включає темне оздоблення інтер'єру зі шкірою Nappa.
Subaru Forester STI Sport Black Interior пропонується з унікальним покриттям в кольорі Offshore Blue Metallic. Опозитний двигун з турбонаддувом об'ємом 1,8 літра залишився без змін й має таку ж потужність в 175 кінських сил.
Тепер оновлений Forester доступний в кольорі Geyser Blue у комплектаціях X-Edition і XT-Edition. Це той самий колір, що використовується на Subaru Forester Wilderness для США, і спочатку був представлений у Японії з XT-Edition наприкінці 2022 року.
Також кросовер пропонується з 2,0-літровим гібридним силовим агрегатом e-Boxer в комплектації X-edition, або 1,8-літровим двигуном з турбонаддувом у версії XT-Edition. Система симетричного повного приводу є стандартною для будь-якого рівня комплектацій.
Вартість оновленого Subaru Forester в Японії починається з $20 040. Комплектація X-Edition коштує 22 051 долар, XT-Edition — $22 411, а STI Sport Black Interior Selection від 25 137 доларів.
Хочете захистити себе від «оленів» на дорогах? Придбайте страхування КАСКО на Finance.ua! На відміну від автоцивілки, КАСКО захищає не постраждалого за вашої провини у ДТП, а саме вас та ваш автомобіль. Переходьте за посиланням, дізнавайтеся деталі, а ми допоможемо вам оформити страхування всього за кілька хвилин.

КАСКО дешевше, ніж у страховій

За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас