Робота в HR-індустрії: найцікавіші вакансії серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота в HR-індустрії: найцікавіші вакансії серпня

Особисті фінанси
184
Робота в HR-індустрії: найцікавіші вакансії серпня
Робота в HR-індустрії: найцікавіші вакансії серпня
Провідні українські та міжнародні компанії пропонують цікаві вакансії для представників різних професій у сфері HR. Підбірку таких вакансій публікує robota.ua. Відгукуйтесь, якщо шукаєте роботу за цим напрямом.

Керівник відділу рекрутингу та адаптації у Comfy

📍 Дніпро
Мультиканальний ритейлер побутової техніки та електроніки запрошує в команду фахівця з 4+ років досвіду роботи та 1+ років досвіду на керівній посаді у сфері HR; досвідом розробки та впровадження стратегії найму та адаптації; знанням кращих HR-практик; відмінними комунікативними та міжособистісними навичками; вмінням керувати командою та делегувати завдання, проводити аналіз ринку праці та оцінювати кандидатів.

HR Business Partner у robota.ua

📍 Київ
Онлайн-платформа з пошуку роботи оголошує конкурс на вакансію. Майбутньому фахівцю гарантують: конкурентну заробітну плату; офіційне працевлаштування, 24 дні щорічної відпустки та оплачувані лікарняні; медичне страхування; відвідування профільних заходів та навчання; відсутність необхідності оформлювати офіційний лікарняний лист на перші три дні нездужання; турботу про ментальне здоров’я; корпоративи та тімбілдінги.

Менеджер з персоналу в «Метінвест»

📍 Кривий Ріг
Міжнародна гірничо-металургійна група компаній шукає менеджера з персоналу на підприємство Групи — ПРАТ «ЦГЗК».
Потрібно забезпечувати підбір персоналу на відкриті вакансії компанії (переважно робітничі спеціальності); проводити співбесіди з кандидатами; готувати опис вакансій та здійснювати їх публікацію на job-сайтах; вести базу даних кандидатів у системі Dynamics 365; брати участь у проєктах із залучення персоналу та розвитку бренду роботодавця; формувати внутрішній та зовнішній резерв кандидатів; проводити exit-інтерв'ю (співбесіди або анкетування) з метою отримання зворотного зв’язку від працівників щодо причин звільнення.

HR-адміністратор у BAT Ukraine

📍 Київ
Провідна міжнародна тютюнова компанія оголошує конкурс на вакансію. Функціональні обов’язки майбутнього працівника: ведення кадрового діловодства; формування особових справ; ведення табелів обліку робочого часу; підготовка внутрішньої та державної звітності; підготовка документів на вимогу працівників; співпраця з державними органами та іншими організаціями.

Менеджер з підбору персоналу у «Пузата Хата»

📍 Київ
Мережа ресторанів пропонує долучитись до команди. Серед основних задач: пошук та підбір лінійного персоналу до ресторанів мережі; телефонні інтерв’ю та співбесіди з кандидатами; проведення welcome-презентацій, координація процедури адаптації новоприйнятих працівників; участь в атестації та розвитку працівників на посади кадрового резерву; участь в інших проєктах HR-департаменту.

HR People Partner у Backstage

📍 Київ
Мережа салонів краси в пошуках спеціаліста. Обов’язки на посаді: імплементація та супровід процесів onboarding та offboarding із співробітниками мережі; розробка індивідуальних планів розвитку, карт посад, HR-процедур і політик компанії; проведення опитувань, фокус-груп, HR-досліджень з наступним аналізом та наданням рекомендацій; проведення пошуку, відбору та найму кандидатів для вакансій різних рівнів та напрямів; розробка календаря навчань та контроль їх відвідування.

Рекрутер у Sport Life

📍 Київ
Роботодавець шукає фахівця з вищою освітою; досвідом роботи (від 6 місяців на аналогічній посаді); вмінням ефективно знаходити кандидатів, проводити кандидатів по всіх етапах співбесід; знанням чинних законів України щодо найму персоналу; навичками користування ERP, заповнення Excel, таблиць та форм; вмінням працювати з job-сайтами.

HR-менеджер у «Кібернетики»

📍 Київ
Мережа магазинів сучасних технологій з продажу мобільної та цифрової техніки шукає фахівця, який буде залучати і підбирати нових талантів на офісні вакансії; організовувати адаптацію нових співробітників і контролювати їх навчання; організовувати і проводити корпоративні заходи в офісі для підтримки корпоративної культури; брати участь в різних проєктах HR-відділу.

IT-рекрутер в 1+1 media

📍 Київ
На посаду розглядаються кандидати з вищою освітою (управління персоналом, психологія, менеджмент); досвідом роботи на аналогічній посаді у великій системній компанії; які володіють техніками підбору персоналу різного рівня складності (ІТ та Non-IT) та навичками проведення співбесід; мають високий рівень відповідальності та самоорганізації.

HR People Partner у Megogo

📍 Київ
Міжнародний медіасервіс анонсує майбутнім працівникам: безкоштовні уроки англійської мови; заняття з плавання; уроки з настільного тенісу; корпоративного психолога; корпоративи; для співробітників компанії діють знижки від брендів-партнерів.

Фахівець з кадрового обліку у МХП

📍 Степанці (Черкаська область)
Міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій запрошує до співпраці. Майбутньому працівнику потрібно буде відповідати за експертизу первинних документів при працевлаштуванні, переведенні, звільненні; супроводжувати етапи бронювання працівників за критичними посадами; відповідати за ведення особових справ, трудових книжок працівників; відповідати за ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників тощо.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас