Резиденти Дія. City за перше півріччя сплатили 8,4 млрд грн податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Резиденти Дія. City за перше півріччя сплатили 8,4 млрд грн податків

Казна та Політика
80
Резиденти Дія. City за перше півріччя сплатили 8,4 млрд грн податків
Резиденти Дія. City за перше півріччя сплатили 8,4 млрд грн податків
З початку року компанії, які є резидентами «Дія.City», сплатили 8,4 млрд грн податків. Для порівняння, за весь 2023 рік було сплачено 8,5 млрд грн.
Про це повідомив віцепремʼєр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.
«Тільки за першу половину цього року вони сплатили 8,4 мільярда гривень податків, а за весь минулий рік — 8,5 мільярда гривень. Сплата податків — це основа нашої економічної стабільності. Держава отримує надходження, а бізнес — вигідні умови для розвитку та можливість виходити з тіні. Цей баланс ми зберегли в податковій системі Дія. City», — зазначив Федоров.
Він наголосив, що Дія. City — це найкращі умови для розвитку IT-компаній: податкові пільги, інструменти для залучення інвестицій та захист прав на інтелектуальну власність.
«Простір постійно розвивається, і до нього доєднується дедалі більше компаній, які сплачують податки в державний бюджет. Перевагами простору мають скористатися якнайбільше українських технологічних компаній. Вже скоро до Дія. City зможуть долучитись виробники біонічних протезів», — додав міністр.
Нагадаємо, станом на 7 серпня в Україні є 700 ІТ-компаній, які отримали статус критично важливих для функціонування економіки та можуть бронювати працівників. Ще в липні таких компаній було 575.
У просторі Дія. City з минулого року зареєструвалися понад 200 defense-tech виробників.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас