путін дозволив російській «дочці» American Express самоліквідуватися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

путін дозволив російській «дочці» American Express самоліквідуватися

Фондовий ринок
131
путін дозволив російській «дочці» American Express самоліквідуватися
путін дозволив російській «дочці» American Express самоліквідуватися
російський диктатор володимир путін дозволив Американ Експрес Банку провести заходи з добровільної ліквідації в порядку, передбаченому законодавством рф.
Як повідомляє Інтерфакс-Україна, ТОВ Амерікан Експрес Банк має базову ліцензію на здійснення банківських операцій із коштами в рублях та іноземній валюті (без права залучення у вклади грошових коштів фізичних осіб і здійснення інкасації грошових коштів, векселів, платіжних і розрахункових документів і касового обслуговування фізичних та юридичних осіб). Також він не має права на здійснення банківських операцій з дорогоцінними металами.
Американ Експрес Банк був оператором платіжної системи American Express.
American Express заявила про припинення роботи в росії на початку березня 2022 року після повномасштабного російського вторгнення в Україну. Наприкінці березня того самого року ЦБ рф вилучив платіжну систему з відповідного реєстру (до нього її було внесено в липні 2013 року).
Американ Експрес Банк належить американській American Express Company. Він був зареєстрований у грудні 2005 року, ліцензію ЦБ рф він отримав на початку 2006 року.
Довгі роки ексклюзивним партерном з випуску карток American Express був банк «Русский стандарт».
Нагадаємо, 7 березня 2022 року міжнародна платіжна компанія American Express заявила про те, що припиняє роботу в росії та білорусі. Крім того, корпорація припинила роботу з російськими банками, які потрапили під санкції.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас