Нова пошта назвала найпопулярніші напрямки доставки між європейськими країнами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова пошта назвала найпопулярніші напрямки доставки між європейськими країнами

Особисті фінанси
1256
Нова пошта назвала найпопулярніші напрямки доставки між європейськими країнами
Нова пошта назвала найпопулярніші напрямки доставки між європейськими країнами
З травня Nova Post доставила 12 280 відправлень між 14 європейськими країнами. Найбільше посилок було відправлено з Польщі.
Про це повідомила пресслужба компанії.
«Підбиваємо підсумки роботи нашої доставки між країнами Європи, у яких є Nova Post. З травня ми доставили 12 280 відправлень між 14 європейськими країнами», — сказано в повідомленні.

Найпопулярніші напрямки

Найчастіше між європейськими країнами пересилають документи та посилки вагою до 10 кг. Термін доставки — від 2-х днів, а вартість залежить від ваги та відстані.
Найбільше посилок було відправлено з Польщі — 4 770, з них 2 192 доставлено в Німеччину.
Друге місце займає Німеччина з 1 640 відправленнями, більшість з яких також поїхали до Польщі.
Третій популярний напрям — Румунія-Молдова.
«Ми бачимо великі перспективи у розвитку доставки між європейськими країнами. Щомісяця покращуємо процеси, щоб ще швидше доставляти посилки, як-от на напрямку Берлін-Варшава, де доставка вже можлива на наступний день,» — зазначив Олександр Лисовець, СЕО Nova Post Europe.
Нагадаємо, раніше Нова пошта опублікувала підсумки роботи компанії за 6 міс. 2024 року. Кількість доставлених посилок та вантажів склала 222 млн — це на 17% більше, ніж за той самий період 2023 року. Компанії групи Nova (Нова пошта) сплатили у першому півріччі 5,8 млрд грн податків та зборів в місцеві та державний бюджети. Це як 2,5 млн мінімальних пенсій або більше ніж річний бюджет Миколаєва.
Поштовий оператор України Нова пошта сумнівається в доцільності введення податку на посилки вартістю до 150 євро. Компанія вважає, що витрати держави на митне оформлення будуть більшими, ніж доходи.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас