МАУ оголосила про участь у програмі «Тисяча за вакцинацію» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ оголосила про участь у програмі «Тисяча за вакцинацію»

Особисті фінанси
515
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» стала одним з українських авіаперевізників, квитки яких можна буде придбати за цільову 1 тис. грн гривень, виділену державою повністю вакцинованим громадянам України.
Про це Finance.ua дізнався від пресслужби авіакомпанії.
Як можна буде витратити кошти:
  • вказані кошти можна буде витратити на переліт виключно власними внутрішніми рейсами авіакомпанії.
Наразі МАУ виконує регулярні внутрішні рейси лише між Києвом та Одесою, плануючи розширення мережі маршрутів у перспективі для надання вакцинованим громадянам більшого вибору можливостей.
Умови процедури бронювання авіаквитків із застосуванням виділених коштів авіакомпанія повідомить після проведення технічної інтеграції.

Довідка Finance.ua:

  • з 19 грудня в Україні почнуть виплачувати 1 тисячу гривень за вакцинацію від коронавірусу. Спершу програма стане доступною в «Дії», а потім запропонують альтернативний механізм нарахування виплат;
  • щоб отримати 1000 грн за вакцинацію за ініційованою президентом програмою єПідтримка, згенерувати сертифікат про вакцинацію у програмі Дія потрібно вже зараз.
  • monobank з 9 грудня 2021 року почав відкривати картки для отримання вакцинованими клієнтами компенсації 1000 гривень від держави.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас