monobank почав відкривати картки для виплат вакцинованим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

monobank почав відкривати картки для виплат вакцинованим

Фінтех і Картки
6336
monobank з 9 грудня 2021 року почав відкривати картки для отримання вакцинованими клієнтами компенсації 1000 гривень від держави. Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.
Як відкрити картку:
  • оновіть додаток і у верхньому меню, там де вибір карток, натисніть «Відкрити картку», далі треба вибрати картку «єПідтримка»;
  • також відкрити картку можна буде з повідомлення у виписці, яке незабаром отримають клієнти.
Важливо! Для отримання виплати від держави обов’язково має бути встановлено додаток «Дія».
Зазначимо, функція має запрацювати вже протягом дня, 9 грудня. Як написав Гороховський, держава планує почати виплати вже 19 грудня, але треба стежити за новинами з Кабміну, адже дата може коригуватися.
«Картку раджу оформити вже зараз, щоб ми заздалегідь передали її номер в Дію, і тоді ви отримаєте виплату серед перших», — написав він.
У повідомленні також зазначено, що monobank буде зараховувати виплати миттєво і не чекати близько п’яти днів, поки платіж буде оброблений і пройде всі формальні процедури (Мінекономіки-Казначейство-Ощадбанк).
monobank почав відкривати картки для виплат вакцинованим

Довідка Finance.ua:

  • щоб отримати 1000 грн за вакцинацію за ініційованою Президентом програмою єПідтримка, згенерувати сертифікат про вакцинацію в програмі Дія потрібно вже зараз. Як це зробити — ми пояснювали за посиланням;
  • як відомо, витратити віртуальну тисячу гривень можна буде на послуги в трьох сферах: культура, подорожі і спорт, а саме: подорожі по Україні; квитки в кінотеатри, театри, музеї, концертні зали, виставкові центри або масові заходи; послуги в спортзалах або фітнес-клубах, басейнах і т. д.
  • бізнес зможе взяти участь у програмі за наявності платіжного терміналу або онлайн-системи продажів, оскільки іншого способу розрахунку не буде;
  • загалом на виплати вакцинованим українцям буде спрямовано 8 млрд грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас