Google Meet отримав нові інструменти керування відеоконференціями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Meet отримав нові інструменти керування відеоконференціями

Технології&Авто
362
Стало відомо, що в популярному сервісі відеоконференцій Google Meet з’явилися нові інструменти управління зборами. Кількість доступних елементів управління залежатиме від того, чи використовуєте ви сервіс як приватний користувач або в рамках комерційної пропозиції Google Workspace.
Головне нововведення в тому, що тепер організатори зборів зможуть призначати до 25 співведучих. Вони отримають доступ до елементів управління. Завдяки цьому співведучі матимуть можливість обмеження кола осіб, які можуть демонструвати свій екран в загальну конференцію і надсилати повідомлення в чат. Крім того, вони зможуть вимкнути звук всіх учасників зборів одним клацанням миші, завершувати наради й контролювати, хто саме може приєднатися до бесіди. Раніше можливість призначення співведучих надавалася тільки клієнтам сервісу Google Workspace for Education.
Google Meet також отримає нові налаштування швидкого доступу, якими зможуть скористатися клієнти Workspace. Наприклад, можна налаштувати автоматичний початок наради, коли до нього приєднується організатор. Користувачі ще зможуть блокувати можливість приєднання до зібрання анонімних користувачів. При необхідності можна відкрити доступ до зустрічі тільки запрошеним користувачам, що виключить присутність зайвих людей на нараді.
Згідно з наявними даними, нові інструменти управління нарадами в Google Meet будуть вводитися в кілька етапів. Користувачі, які взаємодіють з вебверсією сервісу або Android-додатком, зможуть випробувати нововведення з 16 серпня. А в iOS-версії з’являться з 30 серпня.
За матеріалами:
Pingvin Pro
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас