Шмигаль доручив розширити умови пільгових іпотечних програм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмигаль доручив розширити умови пільгових іпотечних програм

Кредит&Депозит
315
Прем’єр Денис Шмигаль доручив Мінфіну протягом двох тижнів підготувати і подати на розгляд уряду рішення, які дозволять розширити умови пільгових іпотечних та лізингових програм.
Про це він повідомив у Telegram за підсумками наради з Мінрегіоном, Міноборони, Мінветеранів, Мінфіном, МВС та Мінреінтеграції.
За словами Шмигаля, завдання уряду — «максимально розширювати такі програми, аби українці змогли вже сьогодні покращити свої житлові умови».
«Дав доручення Мінрегіону передбачити в проєкті держбюджету на 2022 рік докапіталізацію Держмолодьжитла за умови паритетного залучення зовнішніх джерел фінансування. А Мінфіну — протягом двох тижнів підготувати та подати на розгляд уряду рішення, які дозволять розширити умови пільгових іпотечних та лізингових програм», — додав прем’єр.
Нагадаємо, раніше у Держмолодьжитло визначили перших 150 переселенців, які отримають іпотеку під 3%. Переможцями першого рандомного вибору програми «Іпотека для переселенців під 3%» стали 150 осіб з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО).
До речі, щоб не чекати роками і не збирати так довго потрібну суму на власний будинок або квартиру, можна скористатися іпотекою. Якщо ви хочете зупинитися саме на цьому рішенні, Finance.ua вже запустив безкоштовний каталог з іпотеками.

Іпотека на житло в Україні. Безкоштовний каталог 🏡

За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас