Визначено перших 150 переселенців, які отримають іпотеку під 3% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Визначено перших 150 переселенців, які отримають іпотеку під 3%

Особисті фінанси
562
Переможцями першого рандомного вибору програми «Іпотека для переселенців під 3%» стали 150 осіб з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО).
Про це повідомляється на сайті Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.
21 червня у своєму офісі Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву провів перший етап відбору одержувачів кредиту з числа кандидатів, включених до реєстру для участі в програмі «житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб».
“За результатами комп’ютерного відбору відібрано 150 кандидатів з числа зареєстрованих у проекті», – йдеться в повідомленні.
Зазначено, що обсяг коштів першого траншу для надання кредитів становить 5 млн євро.
Умови програми:
  • за умовами проекту «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб”, кредити ВПО надаватимуть під 3% річних, виходячи з нормативної площі житла (21 кв. м загальної площі на людину і додатково 10,5 кв. м на сім’ю);
  • термін повернення кредиту – до 20 років, але не більше ніж до досягнення позичальником пенсійного віку;
  • об’єктами кредитування можуть бути квартира в багатоквартирному житловому будинку або одноквартирний житловий будинок, прийняті в експлуатацію не більше 35 років тому або реконструйовані не більше 25 років тому.
Перелік 150 переможців, які зможуть отримати пільговий кредит, опубліковано на сайті Держмолодьжитла. Серед переможців – переселенці, які проживають зараз у Київській, Одеській, Донецькій, Чернігівській, Луганській, Харківській, Запорізькій, Хмельницькій, Львівській, Дніпропетровській, Вінницькій, Закарпатській, Черкаській та Житомирській областях.
До речі, щоб не чекати роками і не збирати так довго потрібну суму на власний будинок або квартиру, можна скористатися іпотекою. Якщо ви зібралися зупинитися саме на цьому рішенні, Finance.ua вже запустив безкоштовний каталог іпотечних кредитів.

Іпотека на житло в Україні. Безкоштовний каталог. 🏡

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас