MacBook Pro з оновленим дизайном може вийти вже у вересні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MacBook Pro з оновленим дизайном може вийти вже у вересні

Технології&Авто
1326
Редактор авторитетного ресурсу Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman) стверджує, що компанія Apple випустить нові ноутбуки MacBook Pro раніше, ніж очікується. Попередні чутки вказували на те, що вони можуть з’явитися в листопаді або грудні цього року, однак Марк Гурман заявляє, що Apple випустить ноутбуки MacBook Pro в період з вересня по листопад. Гурман змінив свою позицію, тому, що раніше він заявляв, що анонс цілком може відбутися вже влітку до презентації iPhone 13.
Згідно з наявними даними, MacBook Pro з екранами діагоналлю 14 і 16 дюймів отримають порт HDMI поруч зі слотом для SD-карти. Очікується, що нові ноутбуки будуть підтримувати магнітну технологію зарядки MagSafe. Також є відомості, що нові MacBook Pro будуть оснащені однокристальними системами Apple M1X з вісьмома високопродуктивними та двома високоефективними ядрами, доступними у варіантах з 16 або 32 графічними ядрами.
У попередніх джерелах повідомлялося, що 14-дюймова модель надійде в масове виробництво в четвертому кварталі 2021 року. Однак Гурман заявив, що компанія могла випустити нові ноутбуки ще на початку року, але затримка сталася через проблеми з виробництвом нових екранів mini-LED. Нові MacBook Pro будуть включати до 64 ГБ пам’яті.
За матеріалами:
Portaltele
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас