Apple готує презентацію нових MacBook і AirPods в кінці 2021 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple готує презентацію нових MacBook і AirPods в кінці 2021 року

Технології&Авто
588
Нещодавно стали з’являтися дані про нові MacBook і AirPods, і все більше джерел вказують, що ці продукти будуть анонсовані в кінці 2021 року.
Згідно зі звітом тайваньських джерел, компанія випустить нові MacBook і AirPods в другій половині 2021 року.
До речі, про цікаві технології та нововведення ми розповідаємо в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Приєднуйтесь і ви! 🤫
У звіті не згадується нічого конкретного про ці продукти, зокрема їх характеристики або функції, але в ньому йдеться про те, що Apple змінює свою ланцюжок поставок в регіоні, щоб збільшити виробництво нових MacBook і AirPods в найближчі місяці.
Відповідно до джерел, Apple планує продати 23 млн одиниць MacBook до кінця року, що на 15% більше, ніж у 2020 році. Частина цього зростання, ймовірно, пов’язана з MacBook Air і MacBook Pro M1, які були випущені в листопаді минулого року.
Згідно з інформацією із джерел, Apple працює над модернізованим MacBook Pro з новим чипом Apple Silicon Chip. На додаток до процесора ARM, цей новий MacBook, за чутками, буде мати порт HDMI і пристрій для читання SD-карт, а також роз’єм MagSafe. Це також має сприяти зростанню продажів MacBook в 2021 році, оскільки багато користувачів чекали цього оновлення.
Що стосується AirPods, експерти вказують на випуск AirPods третього покоління з дизайном, аналогічним AirPods Pro, але без активного шумозаглушення. Вважалося, що Apple випустить AirPods 3 в травні цього року, але цього не сталося.
Інші джерела, такі як Марк Гурман з Bloomberg і аналітик Мін-Чі Куо, також говорять, що нові MacBook і AirPods з’являться в кінці цього року. Apple розділила анонси своїх продуктів між вереснем, жовтнем і листопадом минулого року, тому компанія може планувати щось подібне на 2021 рік.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас