Японська Hitachi завершила купівлю IT-компанії GlobalLogic з офісами в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японська Hitachi завершила купівлю IT-компанії GlobalLogic з офісами в Україні

Фондовий ринок
1024
Японська корпорація Hitachi закрила угоду з купівлі IT-компанії GlobalLogic, відповідно до підписаної 31 березня угоди.
Як йдеться в повідомленні останньої, американська дочірня компанія Hitachi Global Digital Holdings LLC придбала 100% акцій GlobalLogic Worldwide Holdings, Inc. – материнської компанії GlobalLogic.
“Придбання GlobalLogic розширить можливості Hitachi Group в реалізації своєї стратегії по просуванню бізнесу соціальних інновацій за допомогою цифрових технологій для вирішення проблем, з якими стикаються клієнти і суспільство”, — йдеться в повідомленні.
Крім того, наголошується, що в результаті операції Hitachi зможе ще більше прискорити цифрову трансформацію соціальної інфраструктури в світовому масштабі за рахунок глобального розширення свого основного бізнесу цифрових рішень Lumada.
За даними GlobalLogic, вона має в своєму розпорядженні понад 21 тисячу співробітників в інженерних центрах і дизайн-студіях по всьому світу. Компанія спеціалізується на передових цифрових технологіях, проектуванні та наданні послуг з обробки даних.
В Україні компанія має близько 5,7 тисячі співробітників у Києві, Харкові, Львові та Миколаєві, входячи до трійки найбільших українських IT-роботодавців.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас