Глава Мінагрополітики порадив українцям не продавати землю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Мінагрополітики порадив українцям не продавати землю

Аграрний ринок
1254
Міністр аграрної політики Роман Лещенко радить українським громадянам не продавати свою землю, оскільки вона є найбільшим “банківським депозитом” і цінністю.
Про це він заявив у ефірі програми “Ток-шоу №1” на телеканалі “Україна 24”.
Нагадуємо, що про всі зміни щодо ринку землі ми інформуємо в телеграм-каналі Finance_ukr. Не забудьте підписатись!
“В жодному разі не продавайте свою землю, це найбільша цінність, яка у вас є, це найбільший банківський депозит”, – заявив міністр.
Лещенко також закликав не вірити маніпуляціям, які поширюються в країні, що хтось нібито може відібрати землю або її викуплять іноземні банки.
“Ми поставили обмеження щодо іноземних банків, відкрили всі реєстри, всі дані. І суспільство побачить, хто сплачує податки, хто власник землі”, – зазначив він.
Глава Мінагрополітики переконаний: щойно українці побачать, хто насправді є вигодонабувачем, то всі питання відпадуть.
“Окреме питання про шар землі, який “планується вивозити у вагонах до Китаю або арабських країн”. Ми прописали у законі окремі норми про сертифікованих підрядників, систему контролю”, – зазначив міністр.
Ще одні маніпуляції, з його слів, стосуються іноземців.
“Маніпуляція, що з 1 липня іноземці будуть допущені. Люди, не вірте в ці фейки, жодних іноземців немає, ми чітко прописали, що допуск іноземців тільки через всеукраїнський референдум”, – розповів Лещенко.
Він додав, що з 1 липня “небо не впаде” і нічого глобально не зміниться – просто в українців з’явиться право власності на землю.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас