Японці придумали їстівну маску від коронавірусу (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японці придумали їстівну маску від коронавірусу (відео)

Технології&Авто
316
Під час пандемії коронавірусу виробники масок пропонували всілякі варіанти масок: з оригінальними малюнками або так, що імітують нижню половину обличчя людини, незвичайних форм і кольорів, проте жоден з них не додумався створити їстівну маску, пише Sora News24.
Цю помилку вирішили виправити в Японії, де в експериментальній лабораторії Goku no Kimochi The Labo придумали маски з динного хліба, що випікається в Melon de Melon, популярної мережі магазинів динь, розташованих в Токіо, філії якої розкидані по всій країні.
Маска являє собою корж опуклої форми, яка кріпиться до обличчя за допомогою зав’язок, як будь-яка звичайна маска.
До речі, більше цікавих новин і корисної інформації в зручному форматі – в телеграм-каналі Finance.ua. Не забудьте підписатися! 🤫
Хоча носіння маски, зробленої з динного хліба, може здатися жартом, вона насправді була належним чином протестована на характеристики продукту в дослідницькому інституті Unitika Garmentec.
Згідно з результатами тесту, маска з хліба забезпечує такий же або навіть кращий рівень захисту, ніж звичайні маски, і її дійсно можна використовувати як серйозне прикриття для обличчя, незважаючи на комічний вигляд.
Наразі, однак, компанія націлена лише на те, щоб випускати продукт як “найщасливішу маску в світі, щоб виконати мрії любителів хліба”. Її масове виробництво в промислових масштабах не планується.
Їстівні маски надійшли в продаж з 10 червня. Їх реалізовують виключно через Інтернет з доставкою по Японії в упаковках по п’ять штук за 1800 єн (16,44 долара США).
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас