Фондовий ринок планують запускати паралельно з другим рівнем накопичувальної пенсійної системи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фондовий ринок планують запускати паралельно з другим рівнем накопичувальної пенсійної системи

Казна та Політика
282
Прем’єр міністр Денис Шмигаль заявив, що фондовий ринок планується запускати паралельно з другим рівнем накопичувальної пенсійної системи. На його думку, це сприятиме його розвитку.
Про це він повідомив на Facebook.
Також, в рамках концепції створення Фондового ринку планується розбудова товарної біржі, де буде відбуватися торгівля сільськогосподарською продукцією, енергетичними товарами тощо.
«Створення разом з інституційними інвесторами та міжнародними партнерами єдиного товарного ринку дозволить залучити на нього значно більше іноземних гравців, від чого точно виграє український бізнес та держава», — написав він.

Довідка Finance.ua:

  • Міністерка соціальної політики Марина Лазебна розповіла, що уряд напрацював законопроєкт, який детально описує модель обов’язкових пенсійних накопичень, яка б могла запрацювати в українських непростих реаліях.
  • Кабінет міністрів планує в найближчі три роки створити інтегрований центр ринків капіталу і товарних ринків — Національну біржу з торгівлі капіталом і товарами (NEXT).
Нагадуємо, про всі зміни, які можуть стосуватися ваших гаманців, ми оперативно інформуємо в нашому телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь і не пропускайте важливе.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас