В Україні створять Національну біржу з торгівлі капіталом - Шмигаль назвав терміни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні створять Національну біржу з торгівлі капіталом - Шмигаль назвав терміни

Казна та Політика
629
Кабінет Міністрів планує в найближчі три роки створити інтегрований центр ринків капіталу і товарних ринків — Національну біржу з торгівлі капіталом і товарами (NEXT).
Про це у своєму Telegram-каналі повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, коментуючи меморандум про співпрацю, який підписав уряд спільно з Європейським банком реконструкції та розвитку, Американською торговельною палатою в Україні та агентством USAID.
Про всі головні зміни в законодавстві, які можуть стосуватись ваших особистих коштів, ми інформуємо в телеграм-каналі Finance_ukr. Підписуйтесь, щоб завжди бути в курсі всіх фінансових подій.
«Сьогоднішній меморандум — це нова сторінка в економічній історії нашої країни. Українці отримають нові можливості у вигляді фінансових інструментів для заощадження та інвестування. Бізнес отримає довгостроковий і дешевший ресурс для розвитку власних підприємств. Держава отримає збільшення інвестицій, нові робочі місця, економічний розвиток», — написав він.
Нагадаємо, у березні Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) підготувала меморандум Кабінету Міністрів про взаєморозуміння з Агентством США з міжнародного розвитку USAID та Європейським банком реконструкції та розвитку щодо створення Українського Міжнародного фінансового центру, який повинен привести до запуску повноцінного фондового ринку в країні.
Український Міжнародний фінансовий центр складатиметься з консультаційної ради, бюро зі зв’язків з інвесторами, арбітражного центру, універсальної біржі та фінансово-інфраструктурного холдингу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас