НАБУ обшукує лікарні «Укрзалізниці» через заволодіння ковідними 60 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАБУ обшукує лікарні «Укрзалізниці» через заволодіння ковідними 60 млн

Кримінал
180
Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) проводить обшуки в приміщеннях акціонерної компанії «Укрзалізниця» (УЗ) у справі про закупівлю філіями «центру охорони здоров’я» послуг ПЛР-тестування на COVID-19.
Як запевняють у прес-службі УЗ, «Укрзалізниця» всіляко сприяє слідчим діям НАБУ, зокрема, у справі про роботу медичних закладів товариства.
«Слідчим надано доступ до всіх приміщень, передбачених постановою суду, для проведення обшуків в рамках досудового розслідування.Ми відкриті до співпраці з правоохоронними органами для встановлення суті. Надаємо всю необхідну інформацію», — сказано в повідомленні.
Також у пресслужбі УЗ зазначили, що починаючи з листопада 2020 року в залізничних лікарнях було проліковано 2428 хворих на COVID-19.
Зокрема, посадові особи філій «Центр охорони здоров’я» підозрюються в спробі в період з вересня по грудень 2020 року закупити послуги ПЛР-тестування за завищеними цінами.
У жовтні 2020 року компанія «Укрзалізниця» і Національне антикорупційне бюро України підписали меморандум про співпрацю та обмін інформацією, який передбачає спільну боротьбу з корупцією на залізничному транспорті.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас