Банки відкриватимуть нестандартні відділення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банки відкриватимуть нестандартні відділення

Фондовий ринок
1208
Цього року з’явиться ще більше вузькоспеціалізованих відділень та «відділень-кав’ярень».
Про це повідомляє «Фінансовий клуб».
У 2021 році банки продовжують оптимізацію мережі відділень та модернізують наявні підрозділи. Головна мета – зробити їх технологічними, зручними та комфортними для клієнтів.
Кредобанк, наприклад, уже відкрив у двох бізнес-центрах Києва банківські відділення формату «відділення-кав’ярні» з lounge-зоною очікування та диджитал-зоною самообслуговування.
Ощадбанк почав розвивати спеціалізовану іпотечну мережу: наприкінці лютого банк відкрив 12 перших іпотечних центрів Oschad Home. Вони надаватимуть повний комплекс послуг для укладення угод купівлі-продажу нерухомого майна, в тому числі некредитних. Загалом таких підрозділів по всій країні буде 35.
Ще минулого року банки трансформували відділення для їх більшої зручності. Креді Агріколь Банк поповнив свою мережу сімома відділеннями нового формату, оснащеними зонами самообслуговування 24/7, де клієнти виконують операції з погашення кредиту, поповнення рахунків, депозитів чи карток у зручний для них час, без черг до каси.
ПУМБ замінив закриті касові кабіни на відкриті робочі місця теллерів (касирів-операціоністів). Працівник такої відкритої каси не тільки здійснює касову операцію, а й допомагає клієнтові підключитися до онлайн-каналів та здійснити операцію самостійно.
«Менеджери відділення навчають клієнтів диджитальним сервісам. Проте якщо клієнту зручно отримувати банківські послуги саме у відділенні, така можливість завжди є», – каже заступниця голови правління ПУМБ Наталія Косенко.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо карток в Україні. Щоб допомогти вам з вибором картки онлайн, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам “пластик”.

Подивитися варіанти 💳

За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас