Мем-криптовалюта Dogecoin злетіла в ціні на 30% (не без участі Маска) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мем-криптовалюта Dogecoin злетіла в ціні на 30% (не без участі Маска)

Фінтех і Картки
758
Мем-криптовалюта Dogecoin 14 травня повернулася в топ-5 найбільших за капіталізацією криптовалют. За останню добу актив виріс на 30%.
За даними CoinMarketCap, нині Dogecoin торгується на позначці $ 0,53. Ринкова капіталізація активу досягла $68,9 млрд.
Видання Forklog зазначає, що цьому посприяло повідомлення криптобіржі Coinbase про додавання підтримки DOGE протягом шести-восьми тижнів. Компанія вирішила допустити на платформу «дебютні» токени, які були недавно випущені, але вже активно торгуються. Наразі біржа вибірково підходить до вибору активів, в тому числі оцінюючи, чи можуть вони вважатися цінними паперами.
Мем-криптовалюта Dogecoin злетіла в ціні на 30% (не без участі Маска)
Зростанню Dogecoin також сприяв твіт Ілона Маска. Глава Tesla заявив, що «співпрацює з розробниками DOGE над підвищенням ефективності системних транзакцій».
Також днями Маск запропонував користувачам проголосувати, чи повинна його компанія приймати платежі в Dogecoin. Відповідне опитування він розмістив в Twitter.
Нагадаємо, днем раніше, 13 травня, Bitcoin впав у ціні на 17% після того, як Ілон Маск написав у Twitter, що Tesla перестала приймати криптовалюту під час продажів своїх транспортних засобів через проблеми з кліматом.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас