Статки Маска з початку тижня впали більш ніж на $ 20 мільярдів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Статки Маска з початку тижня впали більш ніж на $ 20 мільярдів

Світ
827
Статки засновника компаній Tesla і компанії SpaceX Ілона Маска впали більш ніж на 20 $ млрд з початку тижня, до $ 145,5 млрд.
Про це повідомляє журнал Forbes.
Минулої неділі, 9 травня, Маск виступив у ролі ведучого телепередачі Saturday Night Live на телеканалі телеканал NBC, під час ефіру він зізнався, що страждає на синдром Аспергера.
До участі в шоу статки Ілона Маска оцінювалися в $ 166 млрд. За інформацією Forbes, він вважається найбагатшим запрошеним ведучим Saturday Night Live. До закриття торгів у четвер, 13 травня, статки Маска впали до $ 145,5 млрд. При цьому він зберіг третє місце в списку найбагатших людей світу, передає kommersant.
Нагадаємо, 13 травня Ілон Маск оголосив про відмову Tesla продавати автомобілі за криптовалюту. Він заявив, що майнінг біткоіна неекологічний, тому розплатитися ним за нову машину більше не можна. Після цього курс біткойна та інших криптовалют почав значно знижуватися. Пікове падіння біткойна склало 15%. Потім криптовалюта частково відіграла падіння.

Довідка Finance.ua:

  • Маск обвалив криптовалюту жартом на телешоу. Після виступу генерального директора компанії SpaceX і Tesla Ілона Маска на розважальному телешоу «Суботній вечір» (Saturday Night Live) вартість криптовалюти Dogecoin в неділю різко впала.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас